Hoe we te werk bij een keuken aanpassing/ leidingen verleggen.

We beginnen met het afdekken van de vloer en het plaatsen van een stofwand, daarna gaan we de keuken slopen, tegels eraf hakken en die wordt dmv. een container afgevoerd. De leidingen worden afgetekend op de wanden aan de hand van het leidingplan / keukentekening, de sleuven worden in de muur gefreesd en uitgehakt, de nieuwe buizen gelegd, draad erin getrokken en opnieuw aangesloten, de leidingen worden aangesmeerd, dan wordt de waterleiding verlegd en het riool aangepast, de muren vlak gezet, voorlijmen van de wanden, en worden ze opnieuw gestuct. Het stucwerk mag nu drogen….De elektra wordt aangesloten en afgemonteerd achter de keuken, de stofwand afgebroken en de stucloper verwijderd en laten we alles weer opgeruimd achter! Als de keuken geplaatst is wordt alles afgemonteerd.